top of page
  • Writer's pictureVincent Cubitt

Creatie ... bewustzijnOp aard zijn er bijna 8 miljard uitingen van menselijk bewustzijn. Elk van ons met zijn eigen unieke persoonlijkheid en met een reeks van persoonlijke overtuigingen.


Deze overtuigingen en de persoonlijkheid die we hebben geconstrueerd, zijn voornamelijk gebaseerd op de Fields of Influence (FOI), Punt van Invloed. Waarin we zijn geboren of die we in ons dagelijks leven tot uiting laten komen.


Manifestatie - Een uniek Punt van Invloed


Sommige van deze FOI zijn gemeenschappelijk voor de hele mensheid. Maar naarmate we dichter bij het Punt van Invloed komen, wordt het effect vrij specifiek. Totdat het zich manifesteert als de unieke energetische handtekening die JIJ bent.


Elke FOI manifesteert zich in de fysieke realiteit als een set van bepalende kenmerken die de structuur van ons bepaalt. Van onze staat van bewustzijn tot aan ons DNA en de structuur van ons fysieke lichaam. We putten uit en worden beperkt door deze kenmerken terwijl we onze bewuste geest en persoonlijkheid ontwikkelen bij de schepping van onszelf.


Velen van ons zijn zich bewust van de meest fundamentele invloeden op onze persoonlijkheid. Zoals het feit dat we mannelijk of vrouwelijk zijn. Het ras, de cultuur of religieuze overtuigingen waarin we zijn geboren. Het gezinsveld en de omstandigheden waarin we zijn opgegroeid. Maar natuurlijk is er een oneindig aantal FOI’s, buiten ons bewustzijn, die effect creëren en bepalen wie we zijn. Hoe we uiteindelijk omgaan met de fysieke realiteit.


Aan de macro-kant van de schaal hebben we het feit dat we allemaal aspecten van het menselijk bewustzijn zijn. We leven met zijn allen op een specifieke planeet die wordt beïnvloed door ieder hemellichaam in het universum. 


Terwijl we aan de micro-kant van de schaal biologische entiteiten zijn die beïnvloed worden door elk molecuul die we binnenkrijgen en vervolgens absorberen. 


We zijn ook zintuiglijke wezens die worden beïnvloed door alles wat we zien, horen, proeven, aanraken, voelen of beseffen.


Als klap op de vuurpijl moeten we er dan rekening mee houden dat geen van die invloeden statisch is, maar constant in beweging is en dus verandert.


Je zou gemakkelijk overweldigd kunnen zijn als je probeert alle invloeden te overdenken die onze geest heeft gevormd. We moeten dit dus vereenvoudigen tot één enkel Punt van Invloed… . Ik, hier, nu. 


Hoe beïnvloedt dit mijn leven op dit moment?Het proces onthullen


Als we ons ervan bewust worden van dat alles wat we denken te zijn slechts een verzameling van kenmerken is. Ofwel geërfd of geassimileerd zijn, verschuift ons perspectief om een dieper doel te onthullen aan dit proces. Het proces dat wij leven noemen. 


Het maakt ons bewust dat we niet alleen dit lichaam en geest zijn. Maar eeuwige wezens met een oneindig potentieel zijn. Dat de enige beperking aan dat potentieel onze afspraak is om ons te houden aan de bepalende kenmerken van de Fields of Influence (FOI). Die ons als wezen hebben gevormd en het fysieke rijk zoals wij het waarnemen.


Om de waarheid en het potentieel van alles wat je bent te ervaren, moet je aan een reis beginnen. Een reis die voorbij de percepties van jezelf en de fysieke wereld gaat..... voorbij de geest zelf.Verschuiving in bewustzijn


Deze verschuiving in bewustzijn van de externe naar de interne ervaring onthult het volgende:


  • Dat we autonome wezens zijn, ieder op ons eigen zeer unieke pad.

  • Dat er een ongelooflijk proces is dat onze staat van bewustzijn op elk moment van ons bestaan uitbreidt.

  • Dat onze herinneringen, gedachten en emoties functionele aspecten zijn van het proces.

  • Die pijn en lijden ons bewust maakt. Het geeft ons levenskracht en motivatie om te veranderen.

  • Elk invloed veld dat een ‘negatief’ effect heeft, trekt ons bewustzijn naar een destructief patroon. Het creëert vervolgens het effect om dit op te lossen in ons leven.

  • Dat het proces de destructieve gedachtevormen en overtuigingen wegneemt die ons lijden veroorzaken en ons beletten de waarheid te ervaren van alles wat we zijn en altijd zijn geweest.

  • Dat we de kracht hebben om het lijden in ons leven op te lossen en de wereld waarin we leven te veranderen.

  • Dat je kracht in elk CHOICEpoint zit.


Als je resonantie voelt met de informatie die we delen, en je jouw leven wilt veranderen, maak dan verbinding en verken het potentieel.


#keuze #evolutie #levensstijl #natuurlijkerecht #bewustzijn #londen #waarheid #doel #ontwikkeling #citaat #bloemen #voeding #fitness #relatieshipgoals #wijsheid #gezondheid #rijkdom #liefde #rijk #geld #trilling #universum #meditatie #natuur #doelen #yoga #godin #welzijn #schoonheid3 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page