top of page
  • Writer's pictureVincent Cubitt

Eeuwig verstrikt en gebonden in een doel

Updated: Aug 11, 2022


We bestaan allemaal op verschillende levels van bewustzijn. Elk leven heeft een unieke bron van bewustzijn. Als gevolg van hiervan wordt een potentieel gecreëerd om de waargenomen lagen weg te halen. Het lijden op te lossen en de waarheid te zien zoals we zijn. 


Als onderdeel van onze menselijke reis worden we onvermijdelijk geconfronteerd met de grenzen van wie we zijn. We worstelen om de betekenis en het doel te vinden. Dit veroorzaakt chaos in ons leven dat vaak gepaard gaat met lijden. 


Ons is geleerd om onszelf beter te maken dat we daarom dingen daarbuiten moeten doen. We moeten zorgen dat we genoeg hebben. Dat we goed genoeg en veilig zijn. En dat we ook geliefd en gekoesterd worden.Zoeken naar oplossingen


Dus zoeken we extern naar de oplossingen wat ons lijden veroorzaakt. We besteden al onze levenskracht aan het nastreven van datgene waarvan we denken dat het ons een veilig, acceptabel en geliefd gevoel geeft.


We construeren obsessief dit ding waarvan we denken dat het onszelf is. Zelden creëren we rustig moment om de waarheid te ervaren van wat we zijn en van wat we altijd zijn geweest. 


Het geluid dat door onze geest wordt gegenereerd, verhindert dat we onze authentieke ik horen of voelen. Het wekt de illusie dat alles wat we zijn een GEEST is.


De interne reis


Het punt is dat ons nooit is geleerd dat we zoveel meer zijn. Dat er een interne reis is die we allemaal moeten maken om de waarheid te onthullen van wat en wie we zijn. Dat er een doel is om mens te zijn, een eenvoudig doel dat de hele mensheid verenigt. 


We weten niet dat dit vluchtige moment dat we ‘dit leven’ noemen, deel uitmaakt van een eindeloos proces.  Een collectief veld van bewustzijn oplost (overtuigingen) en die ons lijden veroorzaakt. Dus zijn we bang voor de dood.


Zoals een blad aan de boom zonlicht absorbeert en omzet in chemische energie om de boom te voeden en te helpen groeien. Zo verwerkt ons lichaam en geest energie om ons wezen te ontwikkelen.


Tijdens de beginfase van onze reis raken de meesten van ons zo afgeleid door het externe proces. We zijn zo gehecht aan deze geest en dit lichaam, dat we dit proces vervolgens vergeten. We zijn namelijk niet het blad aan de boom, we zijn de eeuwige boom zelf.Ontdek de oplossing


We zijn allemaal unieke uitingen van menselijk bewustzijn. Gescheiden in vorm om een effect te creëren, maar energetisch verstrikt geraakt in ons doel. Als gevolg hiervan wordt er een kans gecreëerd om een oplossing te vinden en het leed, dat elke relatie ons bewust maakt, op te lossen.


Om in het potentieel te stappen dat elke relatie creëert, moeten we onze aandacht verleggen van het externe naar het interne. Van wat ons prikkelt naar wat wordt geprikkeld.

Vertrouw het proces en ontdek de oplossing. 

Als je resonantie voelt met de informatie die we delen, en jij wilt je leven veranderen, maak dan verbinding en verken het potentieel.


#keuze #evolutie #levensstijl #natuurlijkerecht #bewustzijn #londen #waarheid #doel #ontwikkeling #citaat #bloemen #voeding #fitness #relatieshipgoals #wijsheid #gezondheid #rijkdom #liefde #rijk #geld #trilling #universum #meditatie #natuur #doelen #yoga #godin #welzijn #schoonheid11 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page